REVISIE VAN UW TEKSTEN

Laat uw tekst reviseren door een professional

Met een professionele revisie van uw online en offline teksten kunnen we u helpen om uw boodschap perfect af te stemmen op uw doelpubliek. Om te beginnen zorgen we ervoor dat uw teksten foutloos zijn. Niets komt slechter en onprofessioneler over dan een mail, brochure of website vol schrijffouten. Wij controleren ze op spelling, grammatica en syntaxis, enz.

Op maat van uw doelgroep

Het is ook belangrijk om rekening te houden met uw doelpubliek. Bevindt uw doelpubliek zich in Nederland of in Vlaanderen? Richt u zich tot professionelen of net tot een ruim publiek? Wilt u ernstig en betrouwbaar overkomen of net dicht bij het volk en familiair? Deze en veel meer vragen bespreken we graag met u voor we met uw tekst aan de slag gaan.

Hou Google te vriend

Wie een website maakt en een tekst schrijft voor op die website, wilt ook dat die gelezen wordt. Om ervoor te zorgen dat je website gemakkelijk wordt gevonden door je doelgroep, moet je ervoor zorgen dat Google je website kent én apprecieert. Door bij het schrijven of reviseren van teksten rekening te houden met ‘Search Engine Optimization’ (SEO) zorg je ervoor dat je website goed scoort in Google en makkelijk wordt teruggevonden. Wie hier meer over wilt lezen, kan dat hier.

Vraag nu een offerte

Hebt u vragen over onze werkwijze, of wilt u een offerte aanvragen voor een revisie, klik dan hier.

Opdracht 3

Is jouw naam Lies Rombout? Dan mag je op 21/04/2017 NIET in de koffer van de auto kijken!
Spannend hé!!